Op pionierstocht met De Fietstoerist

Mensen die een extra uitdaging zoeken, kunnen mee met een pionierstocht.

Wat is een ponierstocht?

Voor wij een nieuwe tocht aanbieden, wordt uitgebreid onderzoek gedaan in die streek naar weggetjes, overnachtingen, bezienswaardigheden en dergelijke. Laatste stap in de voorbereidingen is de pionierstocht: een proefrit door pioniers.

Wie zijn die pioniers?

Pioniers zijn mensen die in aanmerking willen komen om een pionierstocht te rijden. Zodra wij een dergelijke tocht vastgesteld hebben, zullen wij alle pioniers vragen of er interesse is om mee te gaan. Om dit mogelijk te maken, houden wij een bestand bij met pioniers.

Wat kunnen pioniers verwachten?

Een pionierstocht is in principe helemaal voorbereid. Samen met de pioniers rijden wij de tocht, sporen zo de zwakheden op en zetten de puntjes op de I. Grote verrassingen hoeven niet te worden verwacht, maar er kan van het programma worden afgeweken. Dit na overleg met de deelnemers: doel is immers om een tocht neer te zetten waar men zich zo goed mogelijk in kan vinden.

Omdat er onderweg weleens iets mis kan gaan, wordt er een bepaalde mate van aanpassingsvermogen gevraagd van de pioniers.

Over de prijs wordt u van tevoren geïnformeerd.

Hoe word ik pionier?

Als u denkt: dat lijkt me wel wat, dan kunt u zich This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als Pionier. Het kost niets, en het schept geen verplichtingen. Het bestand dient alleen om ons in staat te stellen contact met u op te nemen. En als u niet meer in het bestand wilt staan, kunt u eenvoudig opzeggen.

De volgende pionierstocht

...is in 2022 en gaat naar Nepal.